A hitelesített fordítást PDF-ben 24 órán belül, de akár már a megrendelés napján e-mailben továbbítom.

You are watching: Factorio so long and thanks for all the fish


Ha akkreditált NAATI fordítót keresel, jó helyen jársz. Nézz körül és vedd fel velem a kapcsolatot, ha tudok valamiben segíteni vagy, ha kérdésed van.


2013. óta dolgozom akkreditált NAATI (National Accreditation Authority because that Translators and Interpreters) fordítóként és tolmácsként. Ezt megelőzően 15 évig Magyarországon dolgoztam. Ügyfeleim leginkább szakmai tartalmak fordítását kérték tőlem, így többek között jogi, orvosi, műszaki, pénzügyi, közgazdasági témájú anyagokat fordítottam magyarról angolra. Ezen kívül tolmácsoltam konferenciákon, előadásokon, üzleti tárgyalásokon.

Ausztráliában 2013-ban szereztem meg NAATI akkreditációmat és azóta több száz ügyfelemnek segítettem eljárni az ausztrál hivatalok és szervek előtt.

Nézz körül és vedd fel velem a kapcsolatot, ha tudok valamiben segíteni vagy, ha kérdésed van.


*

*

*

*

*

Kizárólagosság

A Ha biztos akarsz lenni abban, hogy a fordítást Ausztráliában elfogadják, csak NAATI fordítóval dolgozz! A NAATI oldalán könnyen ellenőrizheted...


Érvényesség

A legjobb még a megrendelés előtt ellenőrizned a fordító akkreditációját, annak lejáratát és irányát. Célszerű a fordítónál rákérdezni vagy a...


Fordítói záradék

A fordításon mindig szerepeljen a fordítói záradék, a fordító pecsétje, akáírása, a dátum, valamint legyen a PDF-hez csatolva a magyar...


Kedves Tamás,

Köszönjük a gyors és precíz fordítást, mellyel maximálisan elégedettek vagyunk. A jövőben egészen biztos ismét Önt választjuk, amennyiben NAATI fordításra lesz szükségünk. Nyugodt szívvel ajánljuk Tamást mindenkinek. Minden jót kívánunk!

2016. Szeptember 7.


Kedves Tamás,

Köszönöm a gyors és szakmailag magas szintű szolgáltatást, melyet Öntől kaptam megrendelésem során. A jövőben egészen biztos ismét Önt választom, ha hivatalos fordításra lesz szükségem, és szívesen ajánlom majd másoknak is. Munkájában további sikereket kívánok.Üdvözlettel,

2015. November 22.


Kiváló fordítások, precíz munka, minden határidő pontosan betartva. Értő olvasással, sokszor felhívva a szerző figyelmét nem csak a nyelvi, hanem a tartalmi pontatlanságokra.

2015. November 2.


Ajánlom őt mindenkinek, aki fordítót keres. Tamás munkája precíz, gyors és megfizethető.2015. Október 05.


Nagyon meg vagyok elégedve a munkájával. Nagyon gyors, precíz és pontos. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönüm szépen Tamás.2015. Szeptember 08.

See more: Watch The Marvelous Adventures Of Flapjack Full Episodes, The Marvelous Misadventures Of Flapjack Season 1


Remek és nagyon gyors szolgáltataás. Tudom ajánlani mindenkinek. Életem leggyorsabb papír ügyintézése (Tamásnak köszönhetően)2015. Augusztus 17.